Bent u geïnteresseerd in modelvliegen? Wilt u uw oude hobby weer oppakken?

Dan bent u bij RMVC Alouette aan het juiste adres!

U kunt bij ons terecht voor:

  • Modelvliegen met vliegtuigen;
  • Modelvliegen met zweefvliegtuigen;

Daarnaast hebben wij een beperkte capaciteit voor modelhelikopters en drones. Indien u met deze twee vormen van modelvliegen wilt beginnen is het raadzaam om eerst contact op te nemen wat de mogelijkheden zijn.

Nieuwe leden met Jet vliegtuigen zullen niet geaccepteerd worden. Wij zijn tegen een natura2000 gebied gesitueerd en hebben een beperkte geluidsproductie.

    

Wat kost het lidmaatschap ?

Aspirant  lid  € 85,00
Gewoon lid  € 80,00
Jeugdlid  € 40,00 (tot 18 jaar)
Niet Actief lid  € 40,00
Donateur  € ???,?? Elke donatie is welkom !
afdracht KNVvL  € 53,50

 

 

Aanmelding

Aanmelding gebeurt door middel van het inschrijvingsformulier op de website. Na aanmelding stuurt de penningmeester de factuur naar u op en na betaling bent u definitief lid.

Een WA of Familiale verzekering, met vermelding van een clausule die schade als gevolg van het gebruik van een modelvliegtuig en/of modelhelikopter dekt, dient afgesloten te zijn.

Na ontvangst van het inschrijfformulier en de contributie, wordt de lidmaatschapskaart naar uw adres toegestuurd.

Deze lidmaatschapskaart dient tevens als clubbrevet en moet steeds op vraag van de bevoegde autoriteit kunnen voorgelegd worden.

 

Gastvliegen

Gastvliegers (van andere verenigingen) zijn welkom op het modelvliegveld van de RMVC Alouette. Indien u wilt komen gastvliegen dient u dit vooraf bij een van de bestuursleden bekend te maken en een formulier voor gastvliegen in te vullen. Informatie kan men verder inwinnen bij het secretariaat.

Bestaande leden kunnen ook gastvliegers aanmelden. Hiervoor is het formulier gastvliegen op de afgesloten ledenpagina van deze website geplaatst. Het fomulier kan vervolgens aan het secretariaat bekendgesteld worden.