Even voorstellen - Luc Verachtert

Mijn naam is Luc Verachtert of voor de vrienden gewoon “Luc”, een rasechte Vlaamse Antwerpenaar van 56 lentes en al vele jaren ononderbroken lid van de vliegclub “Alouette”.
Van opleiding ben ik mecanicien, maar momenteel werk ik als dokchauffeur in de haven van Antwerpen, waar ik met allerhande zware hefwerktuigen en speciaal aangepast rollend materieel diverse vrachten en alle soorten van goederen behandel. Het lossen en laden van stukgoed of van cargocontainers is momenteel mijn dagelijkse bezigheid, maar ook het lokale vrachtvervoer of zwaar transport in en rond de haven is voor mij ook geen hinderpaal.
In mijn vrije tijd kan ik mij dan ook, naast andere activiteiten, volledig wijden aan het bouwen, repareren en zelfstandig laten vliegen van radiobestuurde modelvliegtuigen. Steeds ben ik begeesterd geweest van alles wat vliegt, maar vooralde oudere propellerkisten lagen mij het nauwst aan het hart. Begonnen met statische modelletjes van het gekende merk Revell ging stilaan mijn belangstelling uit naar het echtere werk, en belande ik onvermijdelijk in de modelbouw met radiografisch bestuurde vliegtuigen. Als fervente liefhebber van de oude kisten uit beide wereldoorlogen, waren dit dan ook mijn geliefkoosde toestellen om op schaal na te bouwen. Momenteel ben ik de trotse bezitter van verschillende ”Warbirds” die regelmatig worden volgetankt en enthousiast ingevlogen op onze wekelijkse meetings op het veld.
Als nieuw bestuurslid belast met de functie van terreinbeheerder, voel ik mij dan ook gemotiveerd om de belangen van de club te dienen, door er voor te zorgen dat het veldje en de grasmat er steeds pico bello zullen bijliggen.
Met deze vooropgestelde doelstelling streef ik er dan ook naar om de vriendschappelijke sfeer in onze club te blijven onderhouden, zodat wij allemaal ontspannen en gezellig verder kunnen recreëren.

Luc Verachtert

Terreinbeheerder